Algemene Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op aankopen via onze webshop.

1. Wie zijn wij
Bedrijfsgegevens
Je kunt je online bestellingen afhalen op afspraak op de boerderij.

2. Voorbehoud
We werken met ambachtelijke kazen van veelal kleine producenten. Dat betekent dat we niet kunnen garanderen dat altijd alles vanuit voorraad leverbaar is. Daarom behouden we ons het recht voor om voor manco’s een alternatief te leveren met dezelfde prijs/kwaliteit.
Voor zowel gesneden kazen als kazen die per stuk verkocht worden kan het gewicht enigszins afwijken.
We waarderen het zeer dat je je web-bestelling aan ons toevertrouwt en zullen altijd zorgvuldig te werk gaan. In geval van twijfel nemen we contact met je op.

3. Herroepingsrecht
We verkopen hoofdzakelijk verse en bederfelijke producten. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op levensmiddelen. Het is natuurlijk niet uitgesloten dat er iets aan de hand is met de kwaliteit van een product. Neem in dat geval binnen 2 dagen na ontvangst contact met ons op. Dan komen we met een passende oplossing.
Herroepingsrecht is wél van toepassing op alle non-food producten in onze webshop. Dat betekent dat je je geld terugkrijgt als je deze binnen 14 dagen na aankoop retourneert, zonder opgaaf van reden. Hou er rekening mee dat de eventuele verzendkosten voor eigen rekening zijn.