Meesterklas Traditioneel verzuivelen/verkazen 19 t/m 21 september
Het leven in de melk is de basis van de Meesterklas Traditioneel Verzuivelen/Verkazen. De geweldige flora die al in de melk zit, waar je alle soorten zuivel en kaas die er wereld wijd zijn, mee kunt maken. Denk dan aan bijvoorbeeld gefermenteerde melk, kefir, boter, karnemelk, hangop, kwark, verse kaas, brie, camembert, witschimmel, blauwschimmel, roodflora, harde kazen.
Wil jij leren hoe je al die mooie producten kunt maken, begrijpen hoe de processen werken en waarom dit veilig is? Omdat je dat thuis graag wil gaan doen, of je bent boer en wilt nu toch eindelijk iets met die mooie melk gaan doen. Je bent kok in een goede keuken, eigenaar van een kaaswinkel, diëtist, docent, noem het maar op. Deze Meesterklas is voor iedereen leerzaam en verandert je kijk op melk, voeding, gerelateerd tot de bodem, het dier en de menselijke gezondheid. En niet te vergeten hebben deze producten bijzonder veel smaak, waar ook jij van houdt.
Wil je meer informatie over de Meesterklas die ik geef van 19 t/m 21 september 2023? Vraag dan hieronder meer informatie aan.