Online Meesterklas traditioneel verkazen en verzuivelen

Wil jij leren om met de natuurlijke flora die al in de melk zit te verzuivelen en te verkazen? Wil je dit graag thuis leren, iedere dag een stapje, stukje bij beetje, begeleid door filmpjes en tekst.

Jij bepaald wanneer je tijd hebt, wanneer je de training volgt, je kunt altijd terugkijken en de lessen komen 1 voor 1 vrij. Je kunt met verwondering kijken hoe het ene proces naar het andere overgaat en er heerlijke producten ontstaan. Denk dan aan bijvoorbeeld gefermenteerde melk, kefir, boter, karnemelk, hangop, kwark, verse kaas, brie, camembert, witschimmel, blauwschimmel, roodflora, harde kazen. Je kunt veel proeven, voelen, ruiken en zien.

Je leert ook over zuursel uit eigen melk, zelf stremsel maken, maar ook over bacterien, schimmels en bijvoorbeeld pekelen. Ook krijg je toegang tot een apparte Facebook groep waarin Doetie maandelijks vragen beantwoord. 

Vanaf 20 maart 2024 gaan we van start met deze jaarlijkse training, die voor het eerst wordt gegeven. Daarom kun je nu meedoen met 50% korting voor deze pilot! Ipv €990,-  ex btw nu met 50% korting voor €495,- ex btw